Bericht geplaatst op 8 januari 2016

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

De flagshipstore van Van Mossel Peugeot in Amsterdam Zuidoost is voortaan zeven dagen per week geopend! Vanaf zondag 10 januari 2016 is onze showroom geopend van 11:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom!

Zuidoost zondag 2
Deze nieuwe vestiging is niet alleen een plaatje om te zien, het is bovendien de werkplek voor een enthousiast en dynamisch team. Vestigingsdirecteur Jaap de Jong en alle medewerkers zijn erg trots om in dit nieuwe pand te mogen werken. In de showroom is nu ruimte voor bijna veertig auto’s. Voor de gasten is het heel makkelijk om te kiezen uit verschillende kleuren, uitvoeringen en interieurs. Het is daarbij prettig om de auto die je zoekt in het echt te kunnen zien en het merk Peugeot veel intenser te beleven. Met uiteraard de gastvrijheid en service die mensen gewend zijn bij Van Mossel! Het gebouw past qua uitstraling veel beter bij wat Van Mossel voor ogen heeft als het gaat over gastheerschap: de openheid staat voor de transparantie, de duurzaamheid voor de goede zorg.


Amsterdam Klokkenbergweg 29 van Mossel Peugeot

Iedereen die binnenloopt, krijgt meteen een ‘premium’ gevoel. De grootsheid, de openheid, de gebruikte materialen; in deze entourage liggen de verwachtingen van klanten nu eenmaal hoger en daar voldoet het team graag aan. Het Van Mossel gastheerschap wordt met hart en ziel uitgedragen. Zo is het mogelijk om klanten ’s ochtends weg te brengen naar hun werkplek, een bushalte, metro- of treinstation en daar worden ze ’s avonds ook weer opgepikt. Uiteraard zijn er ook leenfietsen voor mensen die in de nabije omgeving wonen of werken. Vanzelfsprekend kunnen de gasten ook even wachten bij de grote wachttafel in de fijne ambiance van de showroom. ’s Ochtends staat er een ontbijtje klaar met een lekker kopje koffie of thee. Dankzij de glazen wand kan er een blik worden geworpen op de werkplaats. In deze werkplaats wordt gewerkt met de modernste apparatuur. Alles wordt op een tablet vastgelegd en daar wordt een diagnoserapport mee opgesteld. Hiermee krijgt de klant een duidelijk inzicht in wat er met de auto moet gebeuren. Iedereen het naar de zin maken, daar gaat het team voor hier in Amsterdam Zuidoost.

 

mossel65hires
Deze nieuwe vestiging is niet alleen een zogenaamde flagshipstore voor het merk Peugeot, het is vooral ook een uithangbord van duurzaam bouwen. Hiervoor is gewerkt volgens de laatste inzichten op gebieden zoals gezondheid, energiebeheersing, waterverbruik, landgebruik en ecologie. Het BREEAM-certificaat voor dit gebouw is in Nederland hét keurmerk op het gebied van duurzaamheidsprestaties.

 

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Geen reacties meer mogelijk.